Goedkoopste energie van Nederland

Social Market

 

Online help

Handleiding voor optimaal gebruik
Klik op voor het gratis plaatsen van een advertentie, hulp bij promotie en snelle terugkeer naar vorige pagina's.Aanbod | Prijzen | Aanbieder | Contact

Goedkoopste energie van Nederland

Social Market: Goedkoopste energie van Nederland

Bespaar tot € 450,- per jaar!

Social Market heeft samenwerkingen met enkele partijen, waardoor wij voor elke particulier bijna altijd (*) de goedkoopste energiedeal van Nederland kunnen realiseren.

Of je nu echt alleen de goedkoopste energie wilt of (ook) de schoonste energie.

Daarnaast sponsoren wij ook nog eens automatisch het lid, via wiens aanbevelingslink je op deze pagina bent terechtgekomen.

Dat lid is meestal een vereniging of een goed doel, maar kan ook een ander lid zijn.

(*) Toelichting

Hoe krijg ik de laagste energieprijs?

Voer eenvoudigweg de volgende stappen uit:

Stap 1: Lees deze introductie

Er zijn weinig markten zo ondoorzichtig als de energiemarkt, vooral qua prijs.
Gelukkig zijn er tegenwoordig vergelijkingssites die het vergelijken erg eenvoudig maken.
Ook wordt het oversluiten zelf tegenwoordig snel en soepel afgehandeld.
Maar bij het gebruiken van slechts één energie vergelijkingssite blijft het nog steeds oppassen geblazen.
Om jou de beste energiedeal te kunnen bieden heeft Social Market daarom ook 2 vergelijkingsmodules, die beide door jou gebruikt moeten worden om tot een goede keuze te kunnen komen:
  • Vergelijkingsmodule 1 geeft in de meeste gevallen de goedkoopste energiedeals van Nederland bij de meeste soorten selecties.
    Bij een contract via deze module sponsort Social Market automatisch € 15,00 aan het gesponsorde lid.
  • Vergelijkingsmodule 2 geeft soms goedkopere resultaten bij specifieke selecties of omdat een goedkope energie aanbieder (al dan niet tijdelijk) niet in de andere vergelijkingsmodule is opgenomen.
    Bij een contract via deze module sponsort Social Market automatisch minimaal € 15,00 aan het gesponsorde lid, afhankelijk van de geselecteerde energie aanbieder.

Vanzelfsprekend dien je er natuurlijk wel voor te zorgen dat je in beide modules de juiste en exact dezelfde gegevens invoert.
Klik hier voor wat tips.

Stap 2: Voer de 2 vergelijkingen uit

Bepaal in beide modules afzonderlijk de goedkoopste energiedeal op basis van identieke invoer/selectie:

Vergelijk energie met module 1

Vergelijk energie met module 2

Stap 3: Sluit het contract af

Bepaal welke energiedeal in welke vergelijkingsmodule voor jou het beste is en sluit het contract af in de betreffende module.

LET OP: het is erg belangrijk dat je tussen het opstarten van een vergelijkingsmodule via de groene button en het afsluiten van het contract in dezelfde module niet op een link of advertentie uit een andere website (of je mailprogramma) klikt.
Anders kan het contract niet worden toegekend aan Social Market en is er dan ook geen sprake van automatische sponsoring!

Stap 4: Registreer het contract

Om sponsorgelden te kunnen uitkeren dienen we te weten in welke module je een contract hebt afgesloten.
Ook willen we graag weten op welke datum je contract start en eindigt, zodat we je tijdig kunnen attenderen op het aflopen van je contract.
Want dan kun je ook over een jaar weer snel en eenvoudig overstappen, met wederom een mooie welkomstkorting en automatische sponsoring tot gevolg.

Om het contract in Social Market te kunnen registreren dien je ingelogd te zijn als lid van Social Market; ben je nog geen lid, dan is dat binnen 1 minuut eenvoudig en gratis te regelen.

Registreer contract uit vergelijkingsmodule 1

Registreer contract uit vergelijkingsmodule 2

Vanzelfsprekend kun je ook zonder registratie gebruik maken van onze goedkope energiedeals.
Maar het is natuurlijk zonde dat je bovengenoemde voordelen laat schieten, want registraties zijn gratis en eenvoudig uit te voeren.

Voordelen

  • Goedkoop
  • Kwaliteitsservice

Kenmerken

Prijsinfo
  • Sponsoring
Aanbod | Prijzen | Aanbieder | Contact

Prijzen, tarieven, voorwaarden


Cashback/Sponsoring

Sponsoring: 60% van de ontvangen commissie.

Leveringsgebied


De dienst of het product is geldig voor de volgende postcodegebieden:

Van postcode 1000 t/m 9999; dit zijn o.a. de plaatsen Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Almere, Eindhoven, Tilburg, Enschede, Groningen, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Lelystad, Leeuwarden, Breda, Haarlem, Den Bosch, Apeldoorn, Leiden, Maastricht, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Emmen, Deventer, Venlo, Alkmaar, Amersfoort, Schiedam, Bergen op Zoom, Hilversum, Heerlen, Amsterdam Zuidoost, Woerden, Helmond, Ridderkerk, Oss, Almelo, Gouda, Doetinchem, Heemskerk, Hengelo, Veldhoven, Amstelveen, Zeist, Rosmalen, Rijswijk bij Den Haag, Capelle Aan Den IJssel, Zeewolde, Wageningen.
Aanbod | Prijzen | Aanbieder | Contact

Aanbieder

Sociaal en verdienstelijk
Social MarketSocial Market is het sociaalste en vrijgevigste handelsplatform van Nederland.
Een marktplaats/netwerk, voor de match van vraag en aanbod van diensten, producten, activiteiten en mensen, waarbij het sociale aspect een uiterst belangrijke rol speelt.

Het platform biedt (vooral kleine) bedrijven, verenigingen, goede doelen, andere groepen van personen, maar ook particulieren, unieke kansen om geld te besparen en te verdienen, en vele andere voordelen.

De verdiensten komen vooral uit de grote pot van miljarden euro's die in Nederland elk jaar door grote, internationale bedrijven uit de online reclame wereld worden verdiend, en alsmaar groter wordt:
Social Market probeert zoveel mogelijk van die exorbitante winsten via haar eigen platform te laten lopen, met als doel om de verdiensten vooral ten goede te laten komen aan haar eigen leden.

Doe jezelf niet tekort!


Lees op onze Social Market site wat wij allemaal voor jou én je omgeving kunnen betekenen.
We zijn er echt van overtuigd dat Social Market voor werkelijk iedereen van waarde zal zijn. Behalve voor the 'bad guys'.
We kunnen ook stellen dat iedereen die te goeder trouw is op Social Market aanwezig dient te zijn, alle anderen worden ontmoedigd of (vroeg of laat) geweerd.

Vriendelijke groet,

René ter Bekke

PS. De webpagina die je nu ziet is de profielpagina van de subwebsite, die met de standaard, gratis tools van Social Market is geconfigureerd.
Aanbod | Prijzen | Aanbieder | Contact

Contact, vragen

Contactinfo

Social Market
Weerninklanden 59
7542 SB Enschede
Routebeschrijving

KvK nr 08132766

Naar Social Market

Ons volledige aanbod

Openingstijden

Ma00:00 - 24:00
Di00:00 - 24:00
Wo00:00 - 24:00
Do00:00 - 24:00
Vr00:00 - 24:00
Za00:00 - 24:00
Zo00:00 - 24:00

Maak je keuze

 2020 Social Market - Advanced Websolutions BV - KvK 08132766