Online help

Klik op of link voor het antwoord op een vraag.
Klik op om terug te keren.


Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Social Market: Geld verdienen door elkaar te helpen


Versie 1.0 staat live!

Versie 1.0 staat live!Eindelijk is het zover. Bijna 7 jaar is er aan gewerkt!
Social Market is officieel live gegaan op 17 december 2018.

Eind maart 2017 zijn de eerste gebruikerstesten uitgevoerd met Social Market, toen nog onder de domeinnaam 4ieder.nl.
Daarna ruim een 1/2 jaar flink geschaafd aan vooral de presentatie, met als domeinnaam 'gewoon' de naam zoals de website vanaf het begin al genoemd werd: socialmarketsite.nl.
In december 2017 tenslotte ook de stap genomen om het platform voor nog veel meer toepassingen geschikt te maken en daardoor voor nog veel meer bedrijven, verenigingen en particulieren.

En nu is daar de 1e officiële versie van Social Market.
We laten de vele, zich herhalende, fases van bedenken, bouwen en testen even voor wat het is en richten ons nu vooral op het bekendmaken van het platform.
Of beter gezegd: het vertrouwd raken met het platform. Want het echte bekendmaken willen we overlaten aan alle mensen uit Nederland, want dat is namelijk 1 van de peilers van ons concept:
nadat je zelf (gratis) lid bent geworden van Social Market ook je eigen netwerk opzetten door andere bedrijven, verenigingen en mensen enthousiast te maken voor het concept.

Ga naar de website voor uitleg, voorbeelden en natuurlijk alle tools om lid te worden, je netwerk uit te breiden en levenslang geld te verdienen en te besparen op een interessante en unieke manier!

Bron: Rene ter Bekke; 17 december 2018