Wft adviseurs helpen klant-ondernemers en zichzelf

Het mes snijdt aan twee kanten

 

Online help

Handleiding voor optimaal gebruik
Klik op voor het gratis plaatsen van een advertentie, hulp bij promotie en snelle terugkeer naar vorige pagina's.


Help je klant-ondernemers én je eigen assurantiebedrijf

Wft adviseurs verkopen echte AOV delen in AOV collectief via Social Market Het wordt voor de onafhankelijke assurantietussenpersoon op het gebied van AOV steeds moeilijker om haar bestaande klanten te behouden of nieuwe klanten te verkrijgen door de alsmaar concurrerender aanpak van verzekeraars, de opmars van arbeidsongeschiktheids collectieven en nu ook nog eens de corona-crisis.

Met Social Market is het super eenvoudig om zowel zelfstandig ondernemers, zoals ZZP'ers, DGA's en MKB'ers, te helpen als je eigen assurantiebedrijf!

Want met ons eigen product Social Market AOv bieden we assurantietussenpersonen een prachtige totaaloplossing op het gebied van arbeidsongeschiktheids voorzieningen voor zelfstandig ondernemers!

Met Social Market AOv behoud je niet alleen langer je bestaande klanten, je genereert ook meer nieuwe klanten.

Daarnaast ontvangt je bedrijf volautomatisch netwerkinkomsten en sponsorgelden indien een ondernemer via jouw bemiddeling lid wordt van Social Market en een AOv abonnement afsluit.
De netwerkinkomsten zijn levenslang en de sponsorgelden ontvang je gedurende de hele aaneengesloten contractduur.

Wat is Social Market AOv?

Social Market AOv is veruit het degelijkste, flexibelste én goedkoopste arbeidsongeschiktheids collectief voor ondernemers van Nederland.

Een collectief (dus geen verzekering) waarin met name ZZP'ers, DGA's en MKB'ers elkaar financieel steunen bij een door een onafhankelijke arbodienst aangetoonde arbeidsongeschiktheid.

De eerste 1000 deelnemers krijgen levenslang een korting van 40% op het normale abonnementstarief van € 90,- excl. btw per jaar.

Daarnaast wordt het bemiddelende lid (dus via welke het abonnement tot stand is gekomen, in dit geval jouw assurantiebedrijf) automatisch en tijdens de hele (aaneengesloten) contractduur gesponsord met 40% van het netto abonnementsbedrag (zijnde € 21,60 excl. btw per jaar).

Lees hier meer over Social Market AOv.

Voordelen van Social Market AOv voor jouw bedrijf

Behoud van bestaande AOV klanten

Heb je klanten die nu reeds via jouw assurantiebedrijf een AOV hebben afgesloten, dan zijn er de volgende mogelijkheden:
 • Klant heeft AOV met wachttijd van (ongeveer) 2 jaar en daarnaast geen ander collectief voor dekking van de eerste 2 jaar: je kunt klant benaderen om voor de eerste 2 jaar arbeidsongeschiktheid Social Market AOv af te sluiten. De kosten zijn immers erg laag.
 • Klant heeft AOV met wachttijd van (ongeveer) 2 jaar en daarnaast tevens een collectief voor dekking van de eerste 2 jaar: je kunt klant benaderen om het bestaande collectief 'over te laten sluiten' naar Social Market AOv. Er wordt immers hoe dan ook bespaard omdat Social Market AOv verreweg de goedkoopste is.
  Daarnaast vindt de klant wellicht ook de voorwaarden van Social Market AOv veel beter dan die van zijn of haar huidige collectief, bijvoorbeeld het gebruik van een onafhankelijke arbodienst en accountant en veel meer uitkeringsniveau's en flexibiteit.
 • Klant heeft AOV met wachttijd van minder dan 2 jaar, en je wilt voorkomen dat klant helemaal stopt of moet gaan stoppen omdat de huidige AOV te duur is of wordt: je kunt klant benaderen om voor de bestaande AOV een wachttijd van 2 jaar te kiezen en daarmee flink op de premie te besparen; een klein deel van de besparing kan dan gebruikt worden voor Social Market AOv.
 • Klant heeft AOV maar wil of moet sowieso stoppen: je kunt klant benaderen om Social Market AOv af te sluiten. De kosten zijn immers erg laag.

Op deze wijze help je je klant (pro-actief) met een betere en/of goedkopere totaaloplossing en komt dit ten goede aan je klantenbinding.
Bovendien vergroot dit de kansen op nieuwe prospects voor jouw bedrijf indien jouw klant daar met andere ondernemers over praat, en ze doorverwijst naar jouw bedrijf.

Converteer bestaande klanten zonder AOV

Heb je reeds ondernemers als klant maar hebben die uberhaupt nog geen AOV, dan zijn er de volgende mogelijkheden:
 • Klant heeft geen collectief: je kunt klant benaderen om Social Market AOv af te sluiten. De kosten zijn immers erg laag.
 • Klant heeft al wel een collectief waar hij/zij wel afscheid van wil nemen: je kunt klant benaderen om Social Market AOv af te sluiten in plaats van het huidige collectief omdat de kosten immers erg laag zijn.
 • Klant heeft al wel een collectief waar hij/zij geen afscheid van wil nemen: je kunt klant benaderen om Social Market AOv af te sluiten naast het huidige collectief omdat de voorwaarden ruimer (bijvoorbeeld hogere uitkeringsniveau's) en flexibeler zijn en de kosten erg laag.

Op deze wijze help je je klant (pro-actief) alsnog met een goede en goedkope voorziening tegen arbeidsongeschiktheid voor de korte(re) termijn.
En wellicht staan ze zelfs open voor ook een echte AOV, met een lange wachttijd bijvoorbeeld. Want elk contactmoment biedt immers weer nieuwe kansen!
En ook hier geldt natuurlijk dat je nieuwe prospects kunt krijgen bij positieve doorverwijzingen.

Converteer (oude) prospects naar nieuwe klanten

Wellicht heb je ze nog ergens liggen, telefoonnummers en/of e-mailadressen van (oude) prospects of leads.
Met Social Market AOv naast je eigen AOV oplossingen kun je de ondernemer zeer goed bedienen.
Wellicht sluit je nu zowel een echte AOV als Social Market AOv!

Genereer nieuwe prospects (en klanten)

Door je advertentie in item 'AOV', maar ook doordat je als lid een eigen gratis 'subwebsite' krijgt, die ook via zoekmachines goed vindbaar is, genereer je automatisch gratis AOV leads.
En die leads zijn nu veel waardevoller geworden, aangezien je de lead niet alleen een 'dure' AOV kunt aanbieden, maar ook een goedkope (Social Market) AOv.

Verdiensten uit Social Market zelf

Voor wat betreft Social Market AOv ontvang je net zo lang sponsorgelden als het abonnement aaneengesloten doorloopt: elk jaar 40% van de netto abonnementskosten, zijnde op dit moment € 21,60 euro excl. btw.
Aangezien de levenslange korting van 40% langzaam wordt afgebouwd (voor nieuwe deelnemers) loopt dit bedrag uiteindelijk op naar € 36,- euro excl. btw.

Daarnaast kun je de ondernemer ook tippen omtrent Social Market Energie: zowel voor particulieren als ondernemers en MKB hebben we vergelijkingsmodules met dezelfde tarieven voor diverse energieleveranciers als de bekende vergelijkingssites.
Echter, via Social Market ontvangt zowel de klant cashback als de bemiddelende partij gesponsord wordt.
De cashback voor de klant bedraagt vaak tussen € 5,00 en € 15,00, de sponsoring bedraagt vaak tussen € 10,00 en € 30,00.

Tenslotte ontvang je levenslang ook inkomsten uit Social Market zelf indien de ondernemer voor het eerst lid van Social Market is geworden via jouw bemiddeling.
Want het nieuwe lid is in dat geval 1e-lijns lid in jouw eigen Social Market netwerk geworden.
En over alle omzet die plaatsvindt door dat lid plus al zijn of haar eigen 1e-lijnsleden ontvang jij levenslang een percentage mee, volautomatisch en zonder dat je er iets voor hoeft te doen.
De verwachting is dat deze bedragen op termijn aanzienlijk zullen zijn!

Laat al je personeel zorgen voor aanvoer van nieuwe klanten!

Veel assurantietussenpersonen laten mogelijkheden onbenut om nieuwe ondernemers als klanten te verkrijgen door je voltallige personeel als ambassadeur te laten optreden.
En dat laatste is heel erg laagdrempelig met enerzijds Social Market AOv en anderzijds de werking van Social Market zelf.

Social Market AOv is immers zeer goed aan te bevelen door elk personeelslid aan zijn of haar familie, vrienden, kennissen, et cetera, omdat het eenvoudigweg een zeer degelijk en goedkoop product is.

En de werking van Social Market zelf maakt het zelfs leuk én lucratief dat ieder personeelslid zijn of haar netwerk aanspreekt. Want iedereen hoeft slechts gratis lid te worden van Social Market en een zogenaamd subaccount aan te vragen bij je bedrijf, en na het doorgeven van de unieke, persoonlijke link aan de ondernemer ontvangt het personeelslid volledig automatisch inkomsten zoals beschreven in de vorige alinea ('Verdiensten uit Social Market zelf').

En natuurlijk ontvangt je bedrijf gratis de echte AOV leads indien de ondernemer op de website het aanvraagformulier invult.

Dat is een notedop de essentie van Social Market: veel mensen die elkaar helpen door elkaar te tippen met iets wat goed, mooi of goedkoop is, en waarvoor ze dan later ook nog eens goed beloond worden.

Wat moet ik als Wft adviseur doen?

De stappen die doorlopen moeten worden zijn duidelijk ontworpen en van veel helpinformatie voorzien:
 • Maak je bedrijf (gratis) lid.
 • Vul het account verder in (we moeten onder andere de sponsorgelden automatisch kunnen overmaken).
 • Plaats een 'advertentie' in het item AOV van het type 'Algemene advertentie'.
  De advertentie is gratis binnen een gebied van 200 netto postcodes; voor elke 200 extra postcodes dien je bij te betalen, waarbij adverteren voor heel Nederland neerkomt op ongeveer 50 euro per jaar.
 • Breng je eigen bestaande klanten maar ook (oude) prospects op de hoogte van Social Market AOv op de wijze zoals dat voor de betreffende klant of prospect het meest geschikt is.
  Vanzelfsprekend is het zeer belangrijk dat ze via jouw eigen unieke link naar socialmarketsite.nl gaan en het abonnement afsluiten, zodat jouw bedrijf automatisch door Social Market wordt gesponsord en waarschijnlijk ook nog eens levenslang netwerkinkomsten ontvangt (indien ze nu pas lid worden van Social Market).
  Social Market heeft een voorbeeld nieuwsbrief die je mag gebruiken. We kunnen in overleg ook mailingen versturen op je eigen klantenbestand of mailinglijsten.

Deze stappen staan uitgebreid uitgelegd in het stappenplan voor bedrijven.

Weet je op dit moment genoeg, klik dan op de volgende button:

Ja, mijn bedrijf wil lid worden

Ben je geïnteresseerd, maar heb je op voorhand toch nog vragen of heb je hulp of advies nodig bij de uitvoering, laat het ons dan weten via deze link.
We antwoorden je zo snel mogelijk terug.
En indien gewenst, nodig of handig nemen we telefonisch contact met je op.
 2020 Social Market - Advanced Websolutions BV - KvK 08132766