Help je klant-ondernemers en je eigen advieskantoor

En laat Social Market jóu helpen

085-7602787
 

Online help

Handleiding voor optimaal gebruik

Klik op voor vele handige functies.


Help je klant-ondernemers én je eigen advieskantoor


Assurantietussenpersonen verkopen echte AOV delen in AOV collectief via Social Market Je kunt je als adviseur op het gebied van arbeidsongeschiktheids voorzieningen voor ondernemers eigenlijk niet meer afsluiten voor collectieven of schenkkringen, waartoe bijvoorbeeld ook het Broodfonds behoort.
Want dan sluit je je ook af voor nieuwe omzet of je riskeert dalende omzet betreffende ondernemers die een gewone AOV nog niet of niet meer kunnen betalen of op de kosten ervan willen besparen.

Beter kun je het omarmen, met ons nieuwste product Social Market AOv, waarmee wij op zowel professionele als eenvoudige wijze niet alleen de zelfstandig ondernemer helpen maar vooral ook jouw advieskantoor.

goedkoopste AOV en schenkkring (waaronder broodfonds) voor zelfstandig ondernemersSocial Market AOv is namelijk niet alleen een superdegelijk en tegelijkertijd het goedkoopste arbeidsongeschiktheids collectief voor de zelfstandig ondernemer. Het biedt ook extra kansen, onder andere omdat het onderdeel is van het concept Social Market.

Voor Social Market AOv is geen AFM vergunning nodig, dus dit product kan door alle adviseurs worden aangeboden en zodoende vanuit een nieuwe invalshoek nieuwe klanten en dus omzet tot gevolg hebben!
Heeft je kantoor wel een AFM vergunning, vooral op het gebied van Inkomensverzekeringen, dan heb je nog meer voordeel, als je Social Market AOv betrekt in het complete advies omtrent het arbeidsongeschiktheid vraagstuk.

Ook kun je je eigen collectief starten:
Kun je via je bedrijf, netwerk, vereniging of groep zelf minstens 25 (ons advies: minstens 50) ondernemers bijeen brengen die willen deelnemen aan Social Market AOv in een eigen groep, dus afgezonderd van het grote collectief, dan is ook dat mogelijk.

Op de pagina's achter de volgende 2 linkjes kun je zien hoe we deze boodschap aan jouw toekomstige of huidige klant-ondernemers presenteren. En ook hoe jouw assurantiebedrijf, administratiekantoor, accountantsbedrijf of ander adviserend bedrijf hier zijn voordeel mee kan doen.

Klik op play om onze podcast te beluisteren.
Handig indien je liever (op een ander moment) luistert.
Geschikt voor alle soorten tussenpersonen en advieskantoren!


Met Social Market AOv behoud je dus niet alleen langer je bestaande klanten, je genereert ook meer nieuwe klanten.
Daarnaast ontvangt je bedrijf volautomatisch netwerkinkomsten en sponsorgelden indien een ondernemer via jouw bemiddeling lid wordt van Social Market en een AOv abonnement afsluit.
De netwerkinkomsten zijn levenslang en de sponsorgelden ontvang je gedurende de hele aaneengesloten contractduur.
En vanzelfsprekend kun je de sponsorgelden door Social Market automatisch ook als korting laten verrekenen met je klant.

Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf?Wat kan ik als eigenaar van een adviserend bedrijf het beste doen?


  • Lees eerst meer over het product Social Market AOv.
  • Maak je bedrijf (gratis) lid.
  • Vul het account verder in (we moeten onder andere de sponsorgelden automatisch kunnen overmaken).
  • Activeer je bemiddeling van Social Market AOv.
  • Adviseert je bedrijf ook in reguliere AOVs, en wil je dat soort leads ook gratis via Social Market ontvangen?
    Plaats een 'advertentie' in item AOV.
  • Tip: sluit voor jezelf ook Social Market AOv af.
  • Attendeer je klanten en prospects op Social Market AOv.

Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch nog vragen of hulp of advies nodig bij bovengenoemde stappenlijst, laat het ons dan weten via deze link.
We antwoorden je zo snel mogelijk terug.
En indien gewenst, nodig of handig nemen we telefonisch contact met je op.