Verzekeringleads, verzekeringsleads

Social Market Financieel Advies

Online helpWij genereren verzekeringleads, verzekeringsleads als gevolg van het feit dat de bezoekers op het internet echt actief op zoek zijn naar een verzekering, en niet door aggressieve of misleidende advertenties.
Mede daardoor hebben onze verzekeringleads kwalitatief een hoog niveau.

Voor afnemers die liever afspraken willen dan leads, werken wij samen met een gespecialiseerde telemarketingbureau, dat real time kan bellen uit naam van de tussenpersoon; de belkosten daarvoor zijn € 10 per lead (af te rekenen met het telemarketingbureau). De conversie van onze leads naar afspraken door het betreffende telemarketingbureau, dat een zeer gedegen en diepgaande check uitvoert, is gemiddeld zo'n 40%!

De meeste afnemers prefereren om zelf de leads op te volgen; daarvoor moet uw organisatie echter wel aan de volgende voorwaarden voldoen:
 • Snelle opvolging: uw organisatie dient in staat te zijn om leads bij voorkeur binnen enkele minuten reeds op te volgen. Want de prospect wil op zijn wenken bediend worden, en aangezien de opvolging van leads of aanvragen via het internet in het algemeen lang niet altijd positief is, zal de prospect alleen maar positief verrast zijn bij een snelle follow-up.
 • Juiste opvolging: indien de leads niet op de juiste wijze benaderd worden, vanwege gebrek aan kennis, kunde, ervaring, maar wellicht met name affiniteit, dan is een ingekochte lead al snel weggegooid geld. Om maar een voorbeeld te noemen kan het zo maar zijn dat een gesproken dialect voor een prospect al aanleiding is om niet in te gaan op een afspraak. Wijzelf hebben ook veel ervaring met de afhandeling van internetleads, en wij zijn heel duidelijk: lang niet iedereen is geschikt om internetleads op te volgen!
 • Plezier in werken: niet elke adviseur kan goed omgaan met de teleurstellingen die het opvolgen van internetleads tot gevolg zal hebben. Daarentegen zijn er ook adviseurs die er een echte sport van maken, en er (vroeg of laat) ook goed in worden en een prima conversie weten te realiseren!

Vanzelfsprekend doen wij niet aan 'cherry picking': de generatie, selectie en distributie van leads vindt volledig geautomatiseerd plaats, en de selectie vindt alleen plaats op basis van postcodes.
Mochten er echter meer leads in de door u gewenste postcodegebieden aan u worden geleverd, dan dat u aankunt of wilt, dan dient het postcodegebied verkleind te worden; want u bent immers exclusief in het bezit van het betreffende postcodegebied!

Ook worden onze leads en afspraken natuurlijk slechts eenmaal verkocht. Daarbij dient echter wel een kleine kanttekening gemaakt te worden: wij kunnen niet voorkomen dat één prospect via verschillende sites of op verschillende momenten meerdere leads genereert; maar indien u de enige bent die in het betreffende postcodegebied dat type lead afneemt, dan ontvangt u deze vanzelfsprekend allemaal, en hoeft u voor dubbelen natuurlijk niet te betalen.

Prijzen / Tarieven

Per stuk: Op aanvraag

Toelichting bij prijsinformatie

AOV leads kosten 63 euro, aansprakelijkheidsverzekering leads kosten 25 euro (btw-vrijstelling).

Betalingsmogelijkheden

 • Achteraf overboeken

Leveren/reserveren

 • Bezorgen mogelijk
  Levertijd:
  Realtime

Voordelen

 • Onafhankelijk en objectief
 • Persoonlijk advies op maat
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Vrijblijvend
 • Flexibel

Kenmerken

Prijsinfo
 • Per stuk