Goedkoopste en/of schoonste energie + cashback en sponsoring

De goedkoopste en/of schoonste energie voor particulieren, MKB'ers en ZZP'ers

goedkope schone energie

Goedkoper dan de goedkoopste!?

Er zijn weinig markten die zo ondoorzichtig zijn als de energiemarkt, vooral qua prijs.

Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse websites die het vergelijken een stuk eenvoudiger maken.
Maar ook bij het gebruiken van energie vergelijkingssites is het flink oppassen geblazen.
Want er zijn een aantal zaken waar je terdege rekening mee moet houden.

Hoe vind ik de goedkoopste energie?

  • Zoek eerst in enkele externe vergelijkingssites het door jou gewenste energiecontract op. Zie hier enkele tips.
  • Vergelijk het aanbod met onze prijzen via onderstaande vergelijkingsmodule en websites van partners waar wij mee samenwerken.
  • Verminder onze prijzen met onze cashback en sponsoring gelden.
    Gemiddeld genomen kun je uitgaan van € 10,00 cashback en € 30,00 sponsoring.

Ben je bij ons goedkoper uit en/of kun je daarmee ook automatisch een ander Social Market lid sponsoren, dan lijkt ons de keuze heel simpel.
Het lid dat gesponsord wordt kan natuurlijk je vereniging zijn of een goed doel, maar net zo goed iemand die je goed kent.
Toelichting gesponsord lid.

Energie vergelijken (voor particulieren)

energie vergelijkenDaisycon bouwt al sinds 2000 aan een wijdvertakt (internationaal) marketingnetwerk dat inmiddels actief is door heel Europa en daarbuiten.
Op simpele wijze kun je daar het aanbod van leveranciers vergelijken en snel het scherpste energiecontract afsluiten.

Heb je een energiecontract met gas en electra dan betaalt Social Market je ook nog eens cashback terug plus er wordt gesponsord aan het lid die voor de bemiddeling heeft gezorgd. Wat de werkelijke bedragen zijn valt heel lastig te zeggen, want dit is afhankelijk van de energieleverancier waar je een contract mee afsluit.

LET OP:
Om gebruik te kunnen maken van ons aanbod via Daisycon (inclusief gratis sponsoring) dien je ingelogd te zijn:
Log in of registreer je gratis en snel.
Na succesvolle registratie beland je automatisch weer in de energiepagina en dien je op de button 'Vergelijk energieleveranciers via Daisycon' te klikken.
Waarom moet ik ingelogd zijn?

Pure Energie (voor particulieren)

schoonste energiePure Energie is onze topper als het gaat om schone energie: Pure Energie wordt ook wel de schoonste energieleverancier van Nederland genoemd.
Alle energie wordt in Nederland opgewekt via door henzelf geplaatste windmolens en zonnepanelen.
Ze verkopen niet meer dan ze opwekken. Bovendien kies je je eigen energiebron en weet je dus altijd waar jouw stroom vandaan komt.

Vaak wordt gedacht dat schone energie erg duur is, maar in de praktijk valt dit reuze mee.
Soms is er sprake van een welkomstbonus. Ook zijn er regelmatig extra kortingsacties.
Een eventuele boete die je bij een andere energieleverancier dient te betalen omdat je vroegtijdig overstapt wordt door Pure Energie overigens niet vergoed.

Sluit je als particulier een energiecontract af voor gas en electra met een looptijd van 1 jaar, dan betaalt Social Market je € 5,33 cashback terug plus er wordt € 16,00 gesponsord aan het lid die voor de bemiddeling heeft gezorgd. Voor een energiecontract met alleen gas of electra is dit de helft, en voor langere looptijden zijn de vergoedingen uiteraard hoger.

LET OP:
Om gebruik te kunnen maken van ons aanbod via Pure Energie (inclusief gratis sponsoring) dien je ingelogd te zijn als particulier:
Log in of registreer je gratis en snel.
Na succesvolle registratie beland je automatisch weer in de energiepagina en dien je op de button 'Bereken schoonste energie via Pure Energie' te klikken.
Waarom moet ik ingelogd zijn?

United Consumers (voor particulieren)

goedkoopste energieUnited Consumers is onze topper als het gaat om de goedkoopste energie voor particulieren.
United Consumers behoort vaak tot de top 3 goedkoopste energieleveranciers voor particulieren met een contractduur van 1 of 3 jaar.
United Consumers houdt maandelijks de prijzen bij van de 10 grootste energieleveranciers. Vervolgens berekenen ze de gemiddeld landelijke energieprijs en daar halen ze 10% korting vanaf.
Bij een 3-jarig contract krijg je daarnaast tevens een welkomstbonus. Ook zijn er regelmatig extra kortingsacties.
Bovendien wordt bij een 3-jarig contract een eventuele overstapboete vergoed (max. € 250,-, dit is ook de maximale boete die je huidige energieleverancier in rekening mag brengen). Dit geldt dus alleen voor boetes die je moet betalen, niet voor ontvangen tegoedbonnen.

United Consumers levert windenergie en haar klantenservice wordt door klanten en onderzoeksbureau's vaak uitgeroepen tot de beste in de energiesector.

Heb je een energiecontract met gas en electra dan betaalt Social Market je ook nog eens € 10,00 cashback terug plus er wordt € 30,00 gesponsord aan het lid die voor de bemiddeling heeft gezorgd. Voor een energiecontract met alleen gas of electra is dit de helft.

LET OP:
Om gebruik te kunnen maken van ons aanbod via United Consumers (inclusief gratis sponsoring) dien je ingelogd te zijn als particulier:
Log in of registreer je gratis en snel.
Na succesvolle registratie beland je automatisch weer in de energiepagina en dien je op de button 'Bereken goedkoopste energie via United Consumers' te klikken.
Waarom moet ik ingelogd zijn?

Minder.nl (voor MKB'ers en ZZP'ers)

goedkoopste energieMinder.nl is een 100% onafhankelijke vergelijker van energieleveranciers voor zakelijke gebruikers.
Op simpele wijze kun je daar het aanbod van leveranciers vergelijken en snel het scherpste energiecontract afsluiten.
Ze krijgen werkelijk uitmuntende beoordelingen aangaande gebruikersvriendelijkheid, reactiesnelheid en informatieverstrekking.

Heb je een energiecontract met gas en electra dan betaalt Social Market je ook nog eens € 14,00 cashback terug plus er wordt € 42,00 gesponsord aan het lid die voor de bemiddeling heeft gezorgd. Voor een energiecontract van 1 jaar is dit ongeveer de helft.

LET OP:
Om gebruik te kunnen maken van ons aanbod via Minder.nl (inclusief gratis sponsoring) dien je ingelogd te zijn als bedrijf:
Log in of registreer je gratis en snel.
Na succesvolle registratie beland je automatisch weer in de energiepagina en dien je op de button 'Bereken goedkoopste energie via Minder.nl' te klikken.
Waarom moet ik ingelogd zijn?

Budget Energie (voor particulieren)

goedkoopste energieBudget Energie is onderdeel van Budget Thuis en levert 100% groene stroom en biedt 14 dagen bedenktijd en een goede en persoonlijke service.
Budget Energie behoort ook regelmatig tot de goedkoopste energieleveranciers voor particulieren.
Regelmatig is sprake van een welkomstbonus en extra kortingsacties.
Let op: een eventuele overstapboete wordt niet vergoed

Budget Energie levert groene energie (met name windenergie van Nederlandse windmolens en zonne-energie uit Italië) en haar klantenservice wordt door klanten en onderzoeksbureau's goed beoordeeld.

Heb je een energiecontract met gas en electra dan betaalt Social Market je ook nog eens € 5,00 cashback terug plus er wordt € 15,00 gesponsord aan het lid die voor de bemiddeling heeft gezorgd.

LET OP:
Om gebruik te kunnen maken van ons aanbod via Budget Energie (inclusief gratis sponsoring) dien je ingelogd te zijn als particulier:
Log in of registreer je gratis en snel.
Na succesvolle registratie beland je automatisch weer in de energiepagina en dien je op de button 'Bereken goedkoopste energie via Budget Energie' te klikken.
Waarom moet ik ingelogd zijn?
 2020 Social Market - Advanced Websolutions BV - KvK 08132766