Online help

Klik op of link voor het antwoord op een vraag.
Klik op om terug te keren.



Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Het Team Juridische Zaken: Het ​Team Juridische Zaken

Het ​Team Juridische Zaken

Het Team Juridische ZakenWe helpen onze klanten te blijven doen waar zij goed in zijn. Door te doen waar wij goed in zijn:

Praktische ondersteuning voor juridische vragen.

We richten ons op MKB ondernemers en ondernemingen in Nederland.
We doen dit met een luisterend oor, laagdrempelig en begrijpelijk. We ontzorgen, coachen, en bieden slimme oplossingen zodat onze abonnees minimaal worden afgeleid van hun core business.

Edgar Stam, de oprichter, waarom we dit zijn gaan doen:

"Het viel me altijd op dat als klanten bij me kwamen, dat ze dan eigenlijk te lang hadden gewacht. Dan moesten we ze eigenlijk uit de problemen gaan halen in plaats van dat we het konden voorkomen. Dat vond ik altijd jammer. Dan zei ik wel eens tegen zo’n klant: wat is nou de reden dat je niet eerder hebt gebeld, want dan was het nooit zo ver gekomen. En dan was het antwoord eigenlijk altijd: advocaten zijn zo duur en als ik jullie bel gaat meteen de meter lopen."

"En zo kwamen we uit bij het juridische abonnement. Het is laagdrempelig. Je belt of mailt onbeperkt en je weet van te voren wat het kost. We merken dat veel abonnees inderdaad regelmatig bellen en dat ze daardoor dan ook snel op het juiste pad komen of op het juiste pad blijven. Even klankborden over wat de juiste beslissing of aanpak is en ze kunnen weer verder."

"Het is heel leuk om op die manier te adviseren. Je raakt veel meer betrokken bij de ondernemer en zijn bedrijf. En voor onze klanten lijkt het me lekker dat je het niet zelf hoeft uit te zoeken. Dat kost vaak heel veel tijd, energie en moeite. Nu kan je gewoon een deskundige bellen die jou en je bedrijf kent en je met een paar goede tips op weg kan helpen. En dat is eigenlijk wat wij doen."

Overzicht aanbod

Voordelen

  • Laagdrempelig
  • Goedkoop
  • Flexibel
  • Meedenkend
  • Anticiperend
  • Pragmatisch

Contactinfo

Het Team Juridische Zaken
Energiestraat 5C
1411 AN Naarden (NL)

Routebeschrijving

Telnr: 088 00 484 44

KvK nr 30176020

Word ook lid!

Aanbevolen aanbod

Gesponsord aanbod
Neem je via deze linkjes aanbod af, dan ontvangen wij sponsorgelden. Zolang jouw abonnement loopt.
Tip om zelf ook te verdienen...
Easy Schenkkring
Easy Schenkkring