Sociaal en verdienstelijk

Social Market

Online help

Wat is Social Market?


Social Market is een gratis marktplaats/netwerk, voor de match van vraag en aanbod van diensten, producten en mensen, waarbij het sociale aspect een belangrijke rol speelt.
Het platform biedt particulieren, bedrijven, verenigingen en andere groepen van personen unieke kansen om geld te besparen en te verdienen, en vele andere voordelen.

De verdiensten komen uit de grote pot van miljarden euro's die in Nederland elk jaar door grote, internationale bedrijven uit de online reclame wereld worden verdiend, en alsmaar groter wordt:
Social Market probeert zoveel mogelijk van die miljarden via haar eigen platform te laten lopen, met als doel om haar verdiensten uit deze omzet bijna in zijn geheel uit te keren aan haar eigen leden.Doe jezelf niet tekort!


Lees op onze Social Market site wat wij allemaal voor jou én je omgeving kunnen betekenen.
We zijn er echt van overtuigd dat Social Market voor werkelijk iedereen van waarde zal zijn. Behalve voor the 'bad guys'.
We kunnen ook stellen dat iedereen die te goeder trouw is op Social Market aanwezig dient te zijn, alle anderen worden ontmoedigd of (vroeg of laat) geweerd.

Vanaf het voorjaar 2019 zullen we de website verder gaan professionaliseren en dan gaat de marketing, het echte bekend laten worden in heel Nederland, pas echt beginnen.

Vriendelijke groet,
René ter Bekke

PS. De webpagina die je nu ziet is de profielpagina van de subwebsite, die met de standaard, gratis tools van Social Market is geconfigureerd.

Overzicht aanbod

Voordelen

  • Sociaal
  • Verdienstelijk
  • Transparant
  • Veilig
  • Gratis
  • Leuk
  • Uniek

Contactinfo

Social Market
7542 Enschede

KvK nr 08132766

Word ook lid!

Eigenaar

Naar Social Market

Openingstijden

Ma00:00 - 24:00
Di00:00 - 24:00
Wo00:00 - 24:00
Do00:00 - 24:00
Vr00:00 - 24:00
Za00:00 - 24:00
Zo00:00 - 24:00