Online helpHypotheken


Eerstehypotheek.nlEerstehypotheek.nl voor een goed advies in hypotheken, voordelig en verantwoord.

Verantwoord lenen betekent niet direct dat dit het maximale is wat je kan lenen. Belangrijk is hoeveel je wilt lenen en hoe hoog de maandlasten hierdoor worden. Eerstehypotheek.nl streeft ernaar voor iedere persoonlijke situatie een oplossing te vinden welke binnen de wettelijk gestelde normen en jouw wensen en past.

Onze voordelen
- Aantrekkelijke rente
- Onafhankelijk
- Eén aanspreekpunt
- Ervaren hypotheekadviseurs
- Ervaren kredietspecialisten
- Gekwalificeerde adviseurs
- Persoonlijk hypotheekadvies

Door het digitaliseren wordt het steeds makkelijker gemaakt een hypotheek af te sluiten. Dit kan rechtstreeks bij een bank of op basis van execution only. Zo bespaar je kosten voor advies. Maar ben je dan uiteindelijk wel goedkoper uit? En houd je hierbij rekening met alle facetten die te maken hebben met je persoonlijke situatie? De buurman die zo'n goed advies heeft gegeven, heeft hij je ook verteld welke verkeerde beslissingen hij in het verleden gemaakt heeft?

Daarom zijn er onafhankelijk adviseurs. Wij brengen niet alleen de huidige situatie in kaart, maar kijken ook naar een toekomstige situatie.
Bij een persoonlijk advies brengen wij een uitgebreid adviesrapport uit waarbij wij rekening houden met alle belangrijke facetten welke betrekking hebben op een persoonlijke situatie.

Niet alleen omdat wij als volstrekt onafhankelijk tussenpersoon bij alle geldverstrekkers de laagste hypotheekrente en maandlasten en de beste voorwaarden voor u regelen.
Ook omdat wij de laagste afsluitkosten hebben, en wij u niet, zoals vele banken en andere tussenpersonen dat doen, 'even later' met extra 'afhandelingskosten' of abonnementskosten confronteren


Jouw situatie

Wil je weten hoeveel jij kunt lenen?
Vul dan je gegevens in of bel met één van onze adviseurs op 0318 888 880. Het kost je slechts enkele minuten en je hebt snel duidelijkheid.

Overzicht aanbod
 

Voordelen


  • Specialisme:
  • Het verlagen van uw maandlast. Lijfspreuk:
  • Je bent een persoon, geen nummer
 

Contactinfo


Eerstehypotheek.nl
6731 Otterlo

KvK nr 67252834

Word ook lid!

 

Aanbevolen aanbod


Gesponsord aanbod
Neem je via deze linkjes aanbod af, dan ontvangen wij sponsorgelden. Zolang jouw abonnement loopt.
Tip om zelf ook te verdienen...
Goedkoopste energie van NederlandGoedkoopste energie van Nederland