Verenigingen als spinnen in het web

Veel mogelijkheden om geld te verdienen

085-7602787
 

Online help

Handleiding voor optimaal gebruik

Klik op voor vele handige functies.

Help je vereniging én je leden

Verenigingen: geld verdienen, netwerken In één klap zowel je vereniging helpen als je leden is super eenvoudig met Social Market.
Want Social Market sponsort verenigingen en goede doelen op eenvoudige en volledig geautomatiseerde wijze, vaak levenslang!

Vanzelfsprekend komen die sponsorgelden bovenop de voordelen en verdiensten die Social Market standaard al aan elk lid biedt.
Want als een lid van je vereniging lid wordt van Social Market via tussenkomst van jouw vereniging, dan verdient je vereniging ook nog eens levenslang mee aan de commissie uit de omzet van dat lid.

Gesponsord aanbod

De allermooiste manier om voor je vereniging extra inkomsten te genereren is via automatische sponsoring.
Op dit moment biedt Social Market 2 producten:

Social Market AOv

Social Market AOv is het goedkoopste, degelijkste en flexibelste arbeidsongeschiktheids collectief voor ondernemers van Nederland.
In dit nieuwe collectief steunen met name ZZP'ers en DGA's elkaar financieel bij een door een onafhankelijke arbodienst aangetoonde arbeidsongeschiktheid.
Voor elke ondernemer die een abonnement van Social Market AOv afsluit wordt je vereniging volledig automatisch elk jaar voor € 25,20 excl. btw gesponsord!
En de ondernemer zelf betaalt bij een gemiddeld ziekteverzuim van 1% bijvoorbeeld slechts € 25,- netto per maand voor een netto uitkering van € 2.000,- per maand!

Social Market Energie

Social Market heeft ook samenwerkingen met vergelijkers van energieleveranciers.
Daarbij zijn voor particulieren de tarieven van de energieleveranciers uit onze vergelijkingsmodules lager of ongeveer gelijk aan die uit de bekendste energie vergelijkingssites.
Social Market Energie betaalt echter na ontvangst van de eerste termijn ook nog eens extra sponsorgeld van minimaal € 15,- aan de vereniging via welke het contract tot stand is gekomen.
PS. De meeste winst valt er te behalen indien je ieder jaar opnieuw wisselt van energieleverancier, vanwege de welkomstbonussen. Ook de verenigingen ontvangen in dat geval weer opnieuw sponsorgelden!

Standaard voordelen van Social Market

Naast het automatisch levenslang mee verdienen aan de omzet uit het Social Market netwerk onder je eigen vereniging zijn er nog veel meer voordelen.
Zoals een extra gratis mogelijkheid om extra leden in je vereniging te krijgen en mogelijkheden om eigen producten te verkopen via onze ingebouwde webshops.

Wat moet ik als vereniging doen?

De stappen die doorlopen moeten worden zijn duidelijk ontworpen en van veel helpinformatie voorzien:
  • Maak je vereniging (gratis) lid.
  • Vul het account verder in (we moeten onder andere de sponsorgelden automatisch kunnen overmaken).
  • Plaats een (gratis) 'advertentie' omtrent de belangrijkste activiteit van je vereniging.
  • Breng je eigen leden op de hoogte van de voordelen van Social Market voor zowel zichzelf als voor de vereniging.

Deze stappen staan uitgebreid uitgelegd in het stappenplan voor verenigingen.

Weet je op dit moment genoeg, klik dan op de volgende button:

Ja, mijn vereniging wil lid worden

Ben je geïnteresseerd, maar heb je op voorhand toch nog vragen of heb je hulp of advies nodig bij de uitvoering, laat het ons dan weten via deze link.
We antwoorden je zo snel mogelijk terug.
En indien gewenst, nodig of handig nemen we telefonisch contact met je op.